پنجشنبه ۰۴ بهمن ۰۳

آرشیو آبان ماه 1396

آموزش بازاریابی اینترنتی و کسب و کار اینترنتی در این وبلاگ به صورت حرفه ای قرار می گیرد

۷ نکته برای تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی‌

۲,۵۲۸ بازديد

شبکه‌های اجتماعی یکی از بزرگترین دارایی‌ها و ابزارهایی است که در اختیار برندها قرار گرفته است. شما به عنوان کارآفرین یا مالک کسب‌وکار باید این شبکه‌ها را در بالاترین اولویت خود قرار دهید. همه از مزایای این شبکه‌ها باخبریم؛ از تبلیغ محصولات گرفته تا ایجاد هویت برند و برقراری ارتباط با مخاطبان. اما در این مقاله نمی‌خواهیم در مورد مزایای این شبکه‌ها صحبت کنیم، بلکه روش‌هایی را به شما یاد می‌دهیم که بتوانید مخاطبان بیشتری به دست آورید.

نگران نباشید. نیازی نیست که هزاران دلار به آژانس‌های پرزرق‌وبرق تبلیغاتی بپردازید. اما از طرفی هم با آپلود کردن تعدادی عکس از محصولات‌تان در اینستاگرام به جایی نمی‌رسید.

در عوض باید با تدبیر عمل کنید. به مخاطبان خود گوش دهید، چند حقه ساده اما سریع در مورد عکاسی یاد بگیرید (بله، می‌توانید با گوشی هوشمندتان هم عکس بگیرید) و در نهایت، هویتی خاص برای برندتان ایجاد و مخاطبان زیادی را به دست آورید.

 

به منظور اینکه به شما کمک کنیم به این موارد دست پیدا کنید، از کندال کالی، عکاس، ویرایشگر و تصویرپرداز و همچنین مایکل لیون، عکاس، مدیر تولید محتوا و تصویرپرداز شبکه‌های اجتماعی دعوت کرده‌ایم تا نکاتی را برای شما بازگو کنند.

لیون می‌گوید: «باید صادقانه رفتار کنید،‌ داستان خوبی برای تعریف کردن داشته باشید و رفتارتان انسانی باشد، نه مانند یک ماشین. برندهایی که بهترین عملکرد را دارند، داستان‌سرایان خوبی بوده‌اند».

در ادامه به  هفت نکته‌ای اشاره می‌کنیم که برای تولید محتوا و برندساری در شبکه‌های اجتماعی به آن‌ها نیاز خواهید داشت.

 

۱.تداوم، کلید کار است

لیون: «مهم‌ترین توصیه‌ای که برای‌تان دارم این است که در شیوه عکاسی، ارسال عکس‌ها و نوشتن زیرنویس‌های مناسب به شکلی مداوم عمل کنید. برترین برندها در شبکه‌های اجتماعی آن‌هایی هستند که در کارشان تداوم دارند و تصویری همیشگی از خود به مشتریانشان نشان داده‌اند».

 

۲. به مخاطبان خود تکیه کنید

لیون: «به مشتریانتان اجازه دهید بزرگترین معرف‌های شما باشند. به عنوان مثال فرض کنیم که شما به کار فروش تی‌شرت می‌پردازید و افراد زیادی در شبکه‌های اجتماعی با تی‌شرت‌های شما بر تنشان عکس می‌گیرند و شما را نیز تگ می‌کنند. اجازه دهید مردم معرف شما باشند. اما همچنین شما نیز عکس آن‌ها را در پیجتان منتشر و از خریدشان قدردانی کنید».

 

کالی: «گاهی باید برای انتشار عکس مخاطبان از آن‌ها اجازه بگیرید. این مسئله‌ای برد- برد است و بیشتر مشتریان از این کار شما خوشحال نیز می‌شوند. اما به هر حال بهتر است مشتریانتان را بشناسید و در صورت نیاز ازشان اجازه بگیرید».

 

۳. سعی کنید از نور طبیعی روز استفاده کنید

کالی: «چون عاشق این هستم که در بیشتر عکس‌هایم از نور طبیعی استفاده کنم، چون به نظرم خیلی بهتر از نورهای مصنوعی هستند. البته مگر اینکه بتوانید از عهده پرداخت هزینه استودیوی عکاسی با دستگاه‌های نورپردازی حرفه‌ایشان برآیید. اما نور طبیعی تقریبا برای هر کسی قابل دسترس و استفاده است».

 

۴. بهترین راه استفاده از گوشی‌های هوشمند

اگر بدانید که در گوشی‌هایی با سیستم عامل اندروید یا ios چطور باید گزینه‌های مربوط به تنظیم نور عکس را تنظیم کنید، می‌توانید محتوایی خارق‌العاده برای کسب‌وکار کوچکتان خلق کنید. من به وسیله گوشی آیفون و چند برنامه ویرایشگر تصویر،‌ طوری عکس‌ها را ویرایش می‌کنم که انگار با دوربین حرفه‌ای گرفته شده‌اند. فکر می‌کنم که من ۹۹ درصد عکس‌هایم را با گوشی می‌گیرم. ضمنا وقتی می‌خواهید عکس‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، نیاز به عکسی با تراکم پیکسلی خیلی بالا ندارید؛ چرا که مخاطبانتان آن عکس‌ها را در صفحات نسبتا کوچک موبایل‌هایشان خواهند دید.

کالی: «خرید دوربین‌های حرفه‌ای لزوما از شما عکاس نمی‌سازد. داشتن دوربین عکاسی و عکاس بودن مترادف نیستند. البته ابزار اهمیت دارد،‌ اما باید بدانید که چطور باید از آن ابزار استفاده کنید». پیشنهاد ویژه : استاد بازاریابی در اینستاگرام شوید

 

۵. الهام بگیرید

کالی: «کمی از وقت خود را به مشاهده و بررسی محتواهای موجود اختصاص دهید. خیلی از عکس‌های نوآورانه‌ای که می‌بینید، الهام گرفته از چندین عکس یا مفهوم هستند. مجموعه‌ای از عکس‌ها و تصاویر گرافیکی محبوبتان درست کنید. اگر قبل از ویرایش کردن عکس‌هایتان بدانید که چه می‌خواهید، کارتان خیلی سریع‌تر پیش خواهد رفت».

 

۶. عکس‌های زیادی بگیرید و پاکشان نکنید

لیون: «وقتی می‌خواهید از یک محصول عکس بگیرید، سعی کنید از چهار یا پنج زاویه مختلف عکاسی کنید. هر کدام از این عکس‌ها نمایانگر بخشی از محصول هستند و می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی مختلف از آن‌ها استفاده کنید. به عنوان مثال عکس‌های مربعی گزینه خوبی  برای اینستاگرام هستند. تنوع داشته باشید و از تعداد عکس‌هایتان نترسید».

 

۷. در مورد مسائل اجتماعی آگاهی داشته باشید

کالی: «بسیار مهم است که از اتفاقاتی که در دنیا می‌افتند، باخبر باشید. زمانی که فاجعه‌ای در جایی نزدیک به شما رخ داده است، اصلا درست نیست که به ارسال عکس محصولات‌تان بپردازید. حواستان را جمع کنید و انسان خوبی باشید».

منبع: مدیر سبز

ایده‌های پولساز برای کسب‌ و کار اینترنتی

۲,۴۶۲ بازديد

1_واسطه آنلاین
یکی از روش‌های بسیار خوب برای کسب درآمد این است که واسطه شوید. واسطه لزوماً کسی است که به ازای فروش محصولات برای یک شرکت دیگر، حق العمل (کمیسیون) دریافت می‌کند. در این حالت شما نیازی ندارید محصولی تولید کنید کافیست با آموزش روش‌های بازاریابی اینترنتی به خصوص ایمیل مارکتینگ محصولات و یا خدمات دیگران را بفروش برسانید و در قبال اتصال خریدار به فروشنده درصدی را به‌عنوان حق واسطه دریافت کنید. این روش یکی از پرسودترین روش‌های ایده‌های پولساز برای کسب‌ و کار اینترنتی است.

 ۲- برندسازی برای محصول خودتان
 از طراحی و تولید تا شروع تبلیغ و حفظ رشد کسب و کار در کنار شما می‌مانیم. برندسازی یکی از ایده‌های پولساز برای کسب‌ و کار اینترنتی است که به راحتی جواب می‌دهد. اگر استعداد خلق تصاویر منحصربه‌فرد دارید، نیازی نیست به خاطر ابتکارتان جنجال به پا کنید. اگر می‌توانید به سادگی می‌توان حاصل دستتان را بر یک محصول چاپ کرد، پس می‌توانید پول‌سازی کنید. کافیست صنایع دستی زیبا، نقاشی‌های زیبا، طرح‌های زیبا و خلاقانه خود را در قالب و فرمت‌های مختلف تابلو نقاشی، هدایای زیبا، کارهای چاپی زیبا و هزاران روش دیگر ارائه دهید و در سایت خودتان یا مارکت‌های آنلاین دیگر عرضه نمایید. طرح‌های منحصربه‌فرد برای تقویم، تی‌شرت، کیف، کلاه، کارت‌های خوش‌آمدگویی، برگزاری تولدهای متفاوت و زیبا و بسیاری از کارهای مختلف مواردی هستند که شما می‌توانید آن‌ها را به یک کسب‌وکار اینترنتی با درآمد میلیونی تبدیل کنید.

 ۳- ساخت برنامه‌های کاربردی
از آنجایی که تلفن‌های هوشمند همه‌جا هستند، تقاضا برای برنامه‌های کاربردی جدی و خلاقانه بیش از پیش به محبوبیت رسیده است. افراد هر روز در بازارها و مارکت‌های مختلف اندروید و یا آیفون به دنبال اینگونه برنامه‌های کاربردی هستند. کافیست با استفاده از ابزارهایی بسیار ساده و بدون کدنویسی برنامه‌های کاربردی مختلف تولید کنید و یا یک گام فراتر رفته برنامه‌نویسی برای این دستگاه‌های هوشمند را با دیدن چند محصول آنلاین یاد بگیرید و برای موبایل‌های هوشمند برنامه‌های کاربردی خلاقانه طراحی کنید و در سایت خودتان و مارکت‌های موجود به فروش بگذارید. این روش نیز یک منبع بسیار خوب با درآمد چند میلیونی است. بد نیست بدانید خیلی از اپلیکیشن‌های مطرح با فروش با بدون کدنویسی و فقط با چند ابزار ساده تولید شده‌اند.
۴- ایجاد فروشگاه تجارت الکترونیک
داشتن یک فروشگاه آنلاین از آن ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی بی‌نظیر است. اما بدون وجود مارکت‌هایی چون Woocommerce و سایرین هیچ‌گاه یک فروشگاه اینترنتی که مال خودتان باشد با چنین سرمایه اندکی نمی‌توانست از این راحت‌تر باشد. کافیست یک سایت تهیه کنید، وردپرس و افزونه فروشگاهی ووکامرس را نصب کنید و یک قالب زیبا و مناسب برای خود انتخاب نمایید کار تمام است فروشگاه آنلاین شما آماده است. با استفاده از دروازه‌های پرداخت و روش‌های توزیع مستقیم بدون واسطه و انبارگردانی دیگر لازم نیست درباره مواردی چون تحویل یا انبارکردن کالاها نگرانی به دلتان راه دهید.

 ۵- مشاوره رسانه‌های اجتماعی
شرکت‌های بزرگ به آسانی می‌توانند یک کارمند تمام وقت یا نیمه وقت یا نیروی مشابهی را استخدام کنند تا مدیریت حساب‌های کاربری توئیتر، فیسبوک، تلگرام و اینستاگرامشان را به پیش ببرد، ولی کسب‌وکارهای کوچک‌تر اغلب مجبور هستند خودشان مدیریت رسانه‌های اجتماعی را به دست بگیرند. ولی، از آنجایی که بسیاری مسئولیت‌های دیگر هم دارند به خوبی نمی‌توانند در این کار قوی عمل کنند. شما می‌توانید با فراگیری روش‌های بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی و افزایش دامنه افرادی که می‌شناسید به راحتی تبدیل به یک مشاور رسانه‌های اجتماعی شوید و به‌عنوان مشاوری برای رسانه‌های اجتماعی، می‌توانید به طور موثری کسب‌وکارهای مختلف را در مسیر درست و با توجه به تدابیر ایده‌آل، به کار گرفتن برنامه‌ها و ارسال محتوا با عنایت به مخاطبان هدفتان، هدایت کنید. بنابراین با رشد کسب‌ وکارشان، شما نیز رشد خواهید کرد و یک کسب‌وکار بسیار سودمند و چند میلیونی را برای خود راه‌اندازی خواهید کرد.

 ۶- متخصص تولید محتوا
یکی از ایده‌های پولساز برای کسب و کار اینترنتی بسیار خوب که با هزینه بسیار کم می‌توانید راه‌اندازی کنید کسب‌وکار تولید محتواست. اگر به نوشتن علاقه دارید و درباره موضوعات خاص مشتاق هستید، با ایجاد سایت خودتان، سبک و سیاقتان را به سمع و نظر پولدارها برسانید. شما با تولید محتوا می‌توانید محصولات دیگران را بفروشید و نیز می‌توانید برای کسب‌وکارهای دیگر محتواهای بسیار عالی و با کیفیت تولید کنید. بسیاری از کسب‌وکارها در تولید محتوا مشکل دارند و نیاز به فردی دارند تا بتواند محتواهای خوب، جذاب و با کیفیت برای آن‌ها تولید کند. این ایده نیز می‌تواند یک کسب‌وکار اینترنتی با درآمد چند میلیونی برای شما باشد.

نویسنده : جاوید گرشاسبی

تفاوت بازاریابی الکترونیکی با بازاریابی اینترنتی چیست؟

۲,۵۰۴ بازديد

می‌توان بازاریابی الکترونیک را به این‌ شکل تعریف کرد:

 
اداره ارتباط متقابل مشتری در یک محیط پیشرفته‌ی رسانه‌ای به منظور کسب سود برای شخص یا سازمان مربوط.

بازاریابی الکترونیکی یک عملکردی خاص که تنها با فروش محصولات و خدمات در ارتباط باشد نیست. بلکه فرآیندی مدیریتی است برای اداره کردن ارتباط ایجاد شده میان سازمان و مشتری. عملکرد بازاریابی الکترونیک را می‌توان در سه بخش زیر معرفی و دسته‌بندی کرد:

 
1- یکپارچگی: بازاریابی الکترونیک تمامی مراحل فروش توسط شرکت و همچنین فروش از طریق نمایندگی‌‌های شرکت را به صورت یک فرآیند یکپارچه دربرمی‌گیرد.
 
2- میانجی‌گری(واسطه گری): بازارایابی الکترونیک میزان نیاز و خواسته‌ی مشتریان شرکت را با میزان تولید و ظرفیت ارایه‌ی خدمات توسط شرکت کنترل می‌کند.
 
3- واسطه‌گری: بازاریابی الکترونیک میان بخش‌های مختلف شرکت از جمله بخش‌های مالی و سرمایه‌گذاران خارجی نقش واسطه را بازی می‌کند.
 
بازاریابی اینترنتی چیست؟
 
بازاریابی اینترنتی که به آن بازاریابی الکترونیکی، بازاریابی تحت وب یا بازاریابی آنلاین گفته می شود، به کسب در آمد، فروش محصولات و ارائه خدمات از طریق اینترنت اطلاق می شود. بازاریابی اینترنتی حوزه وسیعی می باشد چراکه نه تنها شامل بازاریابی از طریق اینترنت می شود، بلکه شامل کلیه فعالیتها و بازاریابی ها از طریق ایمیل و دیگر وسایل از راه دور است.
 
مدیریت داده های مشتریان و ارتباط الکترونیکی با مشتریان نیز در حوزه بازاریابی اینترنتی خلاصه می شود. بازاریابی اینترنتی، ویژگیهای فنی و خلاقانه اینترنت را با هم گره می زند که شامل طراحی، توسعه، تبلیغات و فروش است.
 
پیدایش اینترنت، این امکان را تقریبا برای همگان بوجود آورده است که هر کسی کالاها، محصولات یا خدمات خود را تنها با فشار چند کلیک از سوی خریداران بفروش برساند. بازاریابی اینترنتی، ذاتا ادامه ای از بازاریابی سنتی در سالهای گذشته است. فروش از طریق اینترنت، برای کلیه کسب و کارهای کوچک و بزرگ می تواند سودمند باشد. تنها می بایست نکاتی را رعایت کرد که هسته اصلی بازاریابی اینترنتی را تشکیل می دهند.
 
بسیاری از مردم بر این تصور اشتباهند که یک بازاریاب اینترنتی یا آنلاین، حتما بایستی دارای سایت باشد. چنین تصوری واقعا بسیار دور از حقیقت است. روزانه بیش از میلیونها سایت اینترنتی بوجود می آید. واقعیت آنست که بازاریابی اینترنتی چیزی فراتر از ثبت دامنه، خرید هاست، و بروز رسانی مطالب سایت است. بازاریاب اینترنتی، عملا می بایست مهارت زیادی در طراحی استراتژی و بهره برداری از علم بازاریابی بصورت آنلاین داشته باشد.
 
موفقیت در کسب و کار اینترنتی، نیازمند داشتن تیمی برای این منظور است. رقابت در دنیای اینترنت بینهایت مشکل است ولی مهم است تا جایگاه فعلی خود را همواره بدست آورید. یک کسب و کار موفق در اینترنت، اصلا قابل مقایسه با یک کسب و کار موفق در دنیای واقعی نیست. اختیاراتی که شما در یک کسب و کار اینترنتی موفق دارید چه از لحاظ فضا و چه از لحاظ تعداد مشتریان بالقوه، قابل مقایسه با اختیاراتتان در یک کسب و کار محلی موفق نیست. در دنیای اینترنت، از لحاظ تئوری، محدودیتی برای تعداد مشتریان شما وجود ندارد، چیزی که در یک کسب و کار محلی بچشم نمی خورد.

روندهای بازاریابی اینترنتی ایران در سال ۱۳۹۶

۲,۵۶۵ بازديد

در این مقاله سعی کردم به  در بازاریابی اینترنتی به روندهایی بپردازم که کاملا برای شرایط ایران در نظر گرفته‌شده است. یک وب‌مستر یا بازاریاب اینترنتی با تمرکز بر این ۵ مورد می‌تواند رشد کسب‌و‌کار آنلاین خود را در سال ۱۳۹۶ بسیار سریع‌تر کند.

۱. وبینار

وب‌کست به هرگونه پخش برنامه از طریق اینترنت گفته می‌شود. یک حالت خاص آن وبینار است. وبینار آموزش یا سخنرانی‌ای است که از طریق اینترنتی برگزار می‌شود. در دنیای بازاریابی اینترنتی، وبینار یکی از بهترین روش‌ها برای بازاریابی و معرفی محصول است. روز به روز علاقه به شرکت در جلسات آنلاین و زنده در ایران بیشتر می‌شود. منظور از زنده آن است که سخنران در همان لحظه در خال صحبت است و مطالب ضبط شده نیست. فرض کنیم کار شما طراحی سایت است. شما می‌توانید یک وبینار ۱۰۰ نفره رایگان برگزار کنید و تبلیغ کنید تا در وبینارتان ثبت‌نام کنند. سپس در وبیناری یک ساعته به آموزش نکات مهم برای داشتن سایت بپردازید. مثلا توضیح دهید چگونه با کمترین هزینه بهترین سایت ممکن را داشته باشیم. سپس در پایان وبینار به شرکت‌کنندگان پیشنهاد می‌دهید که کار طراحی سایت را به خودتان واگذار کنند. حتی یک فرصت ویژه هم تعریف می‌کنید تا مثلا کسانی که تا یک هفته پروژه را به شما بسپارند از مزیت‌هایی استفاده کنند.

 

 ۲. ویدیو

در سال‌های اخیر استفاده از موبایل‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی تا حدی زیاد شده که کمتر کسی را پیدا می‌کنید که در روز حداقل با گوشی خود چند ویدیوی کوتاه نبیند. این یک فرصت بسیار عالی و بزرگ برای بازاریابان اینترنتی است. اکنون دیدن ویدیو‌های کوتاه به یکی از عادت‌های روزانه مردم تبدیل شده است. پس شما هم باید دست‌به‌کار شوید و بخشی از مطالب خود را به‌صورت ویدیو منتشر کنید. ویدیوهایی آموزشی درست کنید و به مخاطبان و مشتریان هر نکته لازم را آموزش بدهید. محصولات را باهم مقایسه کنید. توضیح دهید چگونه بهترین خرید را انجام دهند. هنگام خرید به چه مواردی بیشتر توجه کنند و … شما باید با ویدیو نشان دهید چقدر در کارتان متخصص هستید. این باعث جلب اعتماد مخاطبان شما می‌شود و در نهایت اگر تصمیم به خرید گرفتند، شما جزو اولین گزینه‌ها خواهید بود.

 

 ۳. بازآفرینی تبلیغات

مشکلی که در دنیای بازاریابی اینترنتی روز به روز پررنگ‌تر می‌شود کاهش نرخ برداشت صحیح تبلیغات اینترنتی است. شما تبلیغات اینترنتی انجام می‌دهید و عده‌ای این تبلیغات را می‌بینند. ولی به دلیل مشغله زیاد و تمرکز کم، برداشت درستی از تبلیغ شما نمی‌کنند. مثلا شما تبلیغ می‌کنید که کار بازسازی ساختمان انجام می‌دهید. عده‌ای از بینندگان تبلیغ اشتباه برداشت می‌کنند و فکر می‌کنند شما در کار خرید و فروش املاک هستید! از این دست مثال‌ها در اینترنت بسیار زیاد وجود دارد. شما باید بر دو موضوع با جدیت کار کنید: ۱. انتقال ساده و مستقیم پیام بازاریابی و ۲. بازآفرینی تبلیغات. تا حد ممکن سعی کنید تبلیغات اینترنتی واضح و ساده باشند. شخص در کمتر از ۳ ثانیه باید بتواند کار شما دقیقا چیست. کافی نیست تشخیص بدهد شما وکیل هستید، بلکه باید بداند دقیقا در چه موردی می‌توانید به او کمک کنید.

نکته دومی که باید به آن توجه کنید بازآفرینی تبلیغات است. منظور از بازآفرینی آن است که همان مطلب را با روش و ادبیات دیگری بیان کنید. مثلا فرض کنید یک فایل PDF ساختید که درباره خدمات طراحی سایت توضیح می‌دهید. سعی کنید با فرمت‌های دیگری مثل ویدیو و صوت مطالب مکملی تهیه کنید. هدف آن است که اگر مخاطب از PDF شما برداشت نکرده کارتان دقیقا چیست و چه مزیتی دارد، حداقل از فایل صوتی یا ویدیو این برداشت را انجام دهد. به‌خصوص اگر دنبال‌ بازارهای جدیدی هستید که اطلاع کمی از زمینه فعالیت شما دارند این موضوع مهم‌تر می‌شود. مثلا برای اغلب افرادی که هیچ سر‌و‌کاری با کسب‌و‌کار و سرمایه‌گذاری ندارند واژه‌های کارآفرینی، سرمایه‌گذاری، بورس، سهام و … تفاوت چندانی ندارند. حال اینکه شما تخصصتان فقط یکی از این موارد است و باید این موضوع را با بازآفرینی تبلیغات به مخاطبان نشان دهید.

 

۴. تلگرام

با توجه به رایج‌تر شدن استفاده از تلگرام، باید در بازاریابی اینترنتی از این رسانه بهتر و مفیدتر استفاده کرد. بسیاری از کسب‌و‌کارهای کوچک، گروه‌های تلگرامی درست می‌کنند تا مشتریان امکان تبادل‌نظر با یکدیگر را داشته باشند. همچنین استفاده از کانال‌های تلگرام باعث می‌شود، هزینه‌های اطلاع‌رسانی به مخاطبان و مشتریان تقریبا به صفر برسد. اگر هنوز برای کسب‌و‌کارتان کانال ندارید، هرچه زودتر دست‌به‌کار شوید و کانالتان را راه‌اندازی کنید. امکان بسیار جالب و جذاب دیگر روبات‌های تلگرام هستند که تقریبا می‌توانند مانند یک منشی یا پاسخگوی خودکار به مخاطبان کمک کنند. مثلا مخاطب می‌تواند با مراجعه به صفحه روبات تلگرام با منویی مواجه شود و با زدن دکمه ۱ لیست محصولات، دکمه ۲ قیمت محصولات و … را ببیند. درواقع شما یک پاسخگوی تلگرامی خودکار طراحی می‌کنید که با توجه به سوال مخاطب می‌تواند به‌صورت خودکار جواب ارسال کند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه و روش ساختن روبات می‌توانید در گوگل جستجو کنید. مقالات فارسی زیادی وجود دارند که روش ساخت روبات تلگرام را آموزش می‌دهند.

 

۵. استفاده از Gamification

روز به روز خرید از اینترنت به یک تفریح تبدیل می‌شود. دیگر فقط کافی نیست فرایند خرید سایت خوب و درست کار کند. خرید از سایت شما باید به کاری ساده و لذت‌بخش تبدیل شود. خیلی خوب است که با علمی به نام گیمیفیکیشن (Gamification) بیشتر آشنا شوید و از ایده‌های آن در سایتتان استفاده کنید. نمونه‌های کوچکی از آن را در سایت‌هایی مانند دیجی‌کالا مشاهده می‌کنید. مثلا دکمه که رویش نوشته شده: فروش ویژه روز. ولی دقیقا توضیح داده نشده که چه چیز فروخته می‌شود و با چه قیمتی. بازدیدکننده از روی کنجکاوی بر آن دکمه کلیک می‌کند تا ببیند موضوع چیست. تعریف سیستم‌های امتیازدهی به بازدیدکنندگان سایت می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. بازدیدکننده با هر فعالیت یا خرید در سایت امتیازهایی دریافت می‌کند و این امتیازها قابل تبدیل به پول هستند تا توسط آن بتوان از سایت خرید کرد.

منبع: مدیر سبز

پنج راه کسب درآمد از اینترنت

۲,۴۵۶ بازديد

در این گزارش، پنج راه برای کسب درآمد آنلاین که نیازی به صرف زمان زیاد و کاهش برنامه های روزمره ندارند را به شما معرفی خواهیم کرد.
پنج راه ساده برای کسب درآمد اینترنتی به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همچنان که مردم به تقلا زدن در رکود اقتصادی جهانی ادامه می دهند، افکاری هم برای کسب درآمد اضافی به طور دائم از مغز انسان ها عبور می کنند.

 

کسب درآمد

کسب درآمد

البته، شما برای افزایش درآمد ماهانه ی خود، می توانید روی اضافه کار و یا یک شغل دوم حساب باز کنید. با این حال، فرمول قدیمی “زمان برای پول” کمی فراتر از واقعیت است، علی الخصوص زمانی که این فرمول به قیمت از دست دادن مهمانی ها و گردش های آخر هفته با خانواده تمام شود.

اینترنت فراتر از یک منبع خبر و شایعات سرگرم کننده است. امروزه، ده ها میلیون دلار از طریق انبوهی از فعالیت های قانونی در حال تبادل هستند. ما در اینجا، پنج راه را برای کسب درآمد آنلاین که نیازی به صرف زمان زیاد و کاهش برنامه های روزمره ندارند، به شما معرفی خواهیم کرد. روی این ۵ راه به عنوان منابع درآمد مکمل فکر کنید، پنج راه بالقوه ای که حتی در مواردی می توانند پا را فراتر از یک درآمد مکمل ظاهر شوند.

۱٫ وبلاگ و یا وب سایت تجاری خود را راه اندازی کنید

حضور مستمر در تار جهان نمای وب یا همان WWW را با راه اندازی وب سایت خود مورد توجه قرار دهید. از وب سایت خود برای اشتراک گذاری سرگرمی ها، نظرات و علاقه مندی های خود با دیگران استفاده کنید و از صفحه ی خود برای برقراری ارتباط با مردم بهره ببرید. با انجام این کار، شما در موقعیتی قرار می گیرید که بتوانید از طریق جذب آگهی آنلاین (به عنوان مثال گوگل ادوردز)، همکاری در فروش (توضیح کامل در پاراگراف بعدی) و همچنین از طریق لیست کاربران، یک درآمد ثابت برای خود ایجاد کنید.

۲٫ همکاری در فروش

حتی اگر شما هیچ محصول یا خدمتی را برای ارائه ندارید، “همکاری در فروش” این فرصت را به شما می دهد تا بتوانید از طریق فروش محصولات یا ارائه خدمات سایر شرکت ها، کمیسیون خوبی را دریافت کنید. فروشندگان آنلاین، برای شما یک وب سایت همکاری در فروش تدارک می بینند و پشتیبانی بازاریابی را نیز به عهده می گیرند و تمام کاری که شما باید انجام بدهید، این است که محصولات یا خدمات شرکت مد نظر را به وسیله ی لینک در شبکه های اجتماعی، موتور های جستجوگر و در حالت ایده آل، در وب سایت خود معرفی و تبلیغ کنید.

۳٫ نشر آنلاین (کتاب الکترونیک)

بدون توجه به سبک زندگی و شغل کنونی شما، احتمالاً کتابی درون شما در حال فریاد کشیدن است تا راهی به بیرون پیدا کند. پلتفورم نشر مستقیم کیندل یا همان KDP (Kindle Direct Publishing) شرکت آمازون به هزاران نفر این فرصت را داده تا کتاب های الکترونیکی نوشته ی خود را به فروش بگذارند و به کسب درآمد بپردازند. البته از این راه نیز می توانید به عنوان راهی برای جلب توجه ناشران سنتی به سمت کتاب خود بهره ببرید.

۴٫ نظرسنجی آنلاین

نظرسنجی آنلاین، یکی از آسان ترین راه های کسب درآمد اضافی است. شرکت های تجاری و شرکت های تحقیقات بازار به شدت به دنبال نظرات مردم در مورد محصولات و خدمات خود هستند و پاداش خوبی را به شرکت کنندگان در نظر سنجی پرداخت می کنند. بسته به میزان پیچیدگی نظرسنجی ها، شرکت در هر نظرسنجی می تواند ۵ یا ۱۰ دلار و یا حتی بیش از این مقدار ارزش داشته باشد.

شرکت های معتبر بسیاری وجود دارند که می توانید آنها را انتخاب کنید اما احتمالاً ترجیح می دهید که در ابتدای کار، فقط در ۳ الی ۵ نظرسنجی شرکت کنید.

۵٫ فری لنسینگ (Freelancing) آنلاین

اگر مهارت های روزنامه نگاری و نویسندگی خاصی دارید، فری لنسینگ (کار به عنوان فری لنسر) می تواند به منبع درآمد دوم شما تبدیل شود. شرکت ها برای انجام برخی از تکالیف خاص خود، به طور فزاینده ای در حال حرکت به سمت استفاده از منابع بیرونی هستند و اگر بتوانید خود را ثابت کنید، کارهای بسیاری برای انجام شدن، انتظار شما را می کشند. حتی شما با داشتن مهارت های ساده ای مانند ورود داده ها و اطلاعات، می توانید بین ۵ تا ۱۰ ساعت در هفته برای این کار، زمان صرف کنید.

یک کامپیوتر متصل به اینترنت و یک اراده برای گردآوری مشتریان قابل احترام، تمام چیزی است که به آن نیاز دارید. شانس های زندگی همین فرصت هایی هستند که به شما اجازه می دهند تا مهارت ها و تجربیات ارزشمندی را کسب کنید که کسب و کار فعلی و سابقه ی شغلی شما را پر بار و گرانبهاتر از همیشه می کنند.

توضیح مترجم: فری لنسینگ (Freelancing) گونه ای از قرار داد کاری است که طبق آن فرد متعهد می شود که کاری را در ازای دستمزدی مشخص برای کارفرما انجام دهد. فریلنسر (Freelancer)، کسی است که بدون تعهد بلند مدت به کارفرما و معمولاً به صورت روزانه یا پروژه ای، به انجام مسئولیت می پردازد.

کسب و کار آنلاین خود را همین امروز آغاز کنید!

روی این موضوع فکر کنید، زمانی که شما ذهن خود را به اهداف درآمدی خاصی معطوف می کنید، کسب درآمد آنلاین به طرز شگفت آوری ساده و آسان می شود. این فعالیت ها، سرگرم کننده و شکوفا کننده استعدادهای شما هستند و ارزش وقت گذاشتن را دارند و البته درآمد عادلانه ای را هم برای شما به ارمغان می آورند.

همراه با رشد و توسعه اینترنت، درآمد آنلاین تمام وقت و اضافه کار نیز افزایش پیدا می کند. تعریف مفهوم کار در یک اقتصاد اطلاعات محور، همراه با محو شدن شغل های تمام وقت سنتی به علت اتخاذ تصمیمات مختلف، در حال بسط و گسترش است. با توجه به این موضوع، یک امتحان ساده در این مورد می تواند گزینه های کسب و کار و شغلی جدیدی را پیش روی شما قرار دهد.

منبع: تابناک

آشنایی با مدل های کسب و کار اینترنتی

۲,۶۸۶ بازديد

اینترنت دنیای امروز را دگرگون کرده است و کسب و کار و تجارت نیز از این قائده مستثنی نیست. همه‌ی ما با فروشگاه‌های اینترنتی موفق و بزرگی که به درآمدهایی میلیاردی دست یافته‌اند، آشنایی داریم و شاید خودمان هم بارها از آنها خرید کرده باشیم. امروزه می‌توان با صرف هزینه‌ای نسبتا اندک، کسب و کاری را راه‌اندازی کرد و حتی بدون فروشگاه و محلی فیزیکی، به درآمد قابل توجهی دست یافت، ولی چه روش‌هایی برای تجارت آنلاین وجود دارد و برای انتخاب مدل های کسب و کار اینترنتی با چه گزینه‌هایی روبه‌رو هستیم؟ این پرسشی است که در ادامه به پاسخ آن می‌پردازیم.

 

بیایید فرض کنیم شما بهترین مایع ماکارونی را طبخ می‌کنید و دوستان‌تان به شما می‌گویند که باید از آن برای راه‌اندازی یک کسب و کار استفاده کنید. در این صورت، از چه مدل کسب و کاری استفاده خواهید کرد؟ یکی از گزینه‌های موجود این است که بگویید: «محصولی را تولید می‌کنم و آن را می‌فروشم.» ولی شما باید وقت بگذارید و بهترین مدل کسب و کاری را پیدا کنید که برای ایده‌ی جدیدتان مناسب است و شانس موفقیت شما را به میزان چشمگیری افزایش می‌دهد.

مدل کسب و کار شما چیست؟

مدل های کسب و کار اینترنتی

مدل های کسب و کار اینترنتی اصلی موجود عبارت است از:

۱. فروش محصول؛

۲. فروش خدمات؛

۳. فروش محصول اطلاعاتی.

 

فروش محصول به صورت آنلاین

فروش محصول: احتمالا این نخستین مدلی است که به ذهن هر فرد می‌رسد؛ برای این کار باید محصولی فیزیکی و قابل ارسال تولید کنید و آن را به‌صورت آنلاین به فروش برسانید. برای فروش محصول نیز می‌توانید از فروشگاه اینترنتی خودتان استفاده کنید، آن را در یکی از سایت‌های حراج عرضه کنید یا به‌عنوان فروشنده‌ی شخص ثالث، محصول خود را در بازاری آنلاین (مانند وب‌سایت آمازون که محصولات فروشندگان مختلف را برای فروش عرضه می‌کند)، به فروش برسانید.

مزیت‌های فروش محصولات به‌صورت آنلاین

فروش آنلاین محصولات (در مقایسه با فروش آنها در مکانی فیزیکی)، مزیت‌های فراوانی دارد. نخست اینکه مشتریان می‌توانند محصولات شما را مشاهده و بررسی کنند، بدون اینکه مجبور باشند به فروشگاه شما بیایند (البته اگر فروشگاهی داشته باشید). به علاوه مشتری‌ها می‌توانند تمام گزینه‌های موجود مانند نظرات سایر مشتریان، فهرست مواد تشکیل‌دهنده و دستورالعمل‌ها یا کاربردهای مربوطه را مشاهده کنند. ویدئو و عکس‌هایی از محصول شما در حین استفاده و بخش سؤالات متداول نیز به مشتریان اطلاعاتی می‌دهد که نمی‌توان در فروشگاه‌های آجری و فیزیکی به دست آورد.

اشکالات فروش محصولات به صورت آنلاین

شما باید چیزی را تولید، آن را انبار و سپس ارسال کنید. ممکن است کالاهای فیزیکی خراب شوند و تولید، انبار کردن و ارسال آنها نیز کار وقت‌گیری است. پس از ارسال نیز مشکل کالاهای مرجوعی پیش می‌آید. کنترل موجودی کالاهای فیزیکی، چالش بزرگی است. اگر کالای زیادی تولید کنید و کالاهایتان خراب شود، ضرر می‌کنید. اگر خیلی کم تولید کنید و موجودی‌تان تمام شود، فروش‌های بالقوه‌تان و شاید مشتری‌های خود را از دست بدهید که برای تأمین کالای خود، به سراغ منبع مورد اطمینان‌تری می‌روند.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

 

فروش خدمات به صورت آنلاین

مدل های کسب و کار اینترنتی - فروش خدمات به صورت آنلاین

فروش خدمات: خدمات را به خوبی می‌توان به صورت آنلاین، خرید و فروش کرد. دو روش اصلی فروش اینترنتی خدمات عبارت است از:

۱. استفاده از وب‌سایت به‌عنوان ابزار فروش: در این روش، کسب و کاری آفلاین، از وب‌سایت خود به‌عنوان ابزاری برای فروش خدماتی استفاده می‌کند که به‌صورت آفلاین ارائه می‌شود. بسیاری از کسب و کارهای آفلاین، از اینترنت به‌عنوان ابزار فروش خدمات خود استفاده می‌کنند. در این حالت، وب‌سایت بیشتر شبیه بروشوری برای کسب و کار شما عمل می‌کند. برای مثال، می‌توانید نجار، دندانپزشک یا وکیلی را از طریق وب‌سایت او بیابید (و ارزیابی کنید). اشتراک همه‌ی این کسب و کارها این است که تمام خدمات آنها را به‌صورت فیزیکی و آفلاین دریافت می‌کنید.

۲. استفاده از وب‌سایت به‌عنوان ویترین: در این روش، خدمات به صورت اینترنتی به فروش می‌رسند و عرضه می‌شوند. نمونه‌هایی از این خدمات، شامل بازاریابی اینترنتی، خدمات مسافرتی و سرگرمی است. فروش و عرضه‌ی تمام این موارد از طریق سِروِر فروشندگان انجام می‌شود.

مزیت‌های فروش اینترنتی خدمات

جذب مشتری از طریق وب‌سایتی که به خوبی طراحی و برای آن تبلیغات شده، بسیار کم‌هزینه‌تر از استفاده از روش‌های سنتی و آفلاین است. در این روش، مشتریان اطلاعات زیادی در مورد محصول شما دریافت می‌کنند و مجبور نیستند برای بررسی گزینه‌های موجود به محل شما بیایند. همیشه وب‌سایت‌هایی که به خوبی طراحی شده‌اند و دارای محتوای زیادی هستند، عملکرد بهتری از رقبای ضعیف‌تر دارند. صرف‌نظر از اینکه وب‌سایت شما بروشوری برای کسب و کارتان باشد یا ویترینی برای نمایش محصولات و خدمات شما، راه‌اندازی این مدل کسب و کار، سریع‌تر و آسان‌تر از فروش محصولات و خدمات به صورت سنتی است.

اشکالات فروش اینترنتی خدمات

در این مدل کسب و کار اینترنتی، سطح بالایی از رقابت وجود دارد، به‌ویژه برای کلمات کلیدی خاص. برای مثال، اگر شما لوله‌کشی در تهران باشید، به سختی می‌توانید در نتایج جست‌وجو برای کلمه‌ی کلیدی «لوله‌کش تهران»، در رتبه‌ی بالایی قرار بگیرید، زیرا با جست‌وجوی این کلمه‌ی کلیدی در گوگل، بیش از صدها هزار نتیجه نمایش داده می‌شود. به همین دلیل، باید به دنبال استفاده از طرح بازاریابی محتوای تهاجمی باشید. از آنجا که به‌طور کلی، فرصت ایجاد رابطه‌ای حضوری با مشتری را نمی‌یابید، ایجاد وبلاگی جذاب همراه با نمایش ویدئو، نقش مهمی در این مدل کسب و کار اینترنتی ایفا می‌کند. نمونه‌هایی از فروشندگان خدمات اینترنتی شامل وب‌سایت‌های نمایش آنلاین ویدئو، ارائه‌ی خدمات میزبانی وب، بازاریابی ایمیلی، فروش بلیط هواپیما و ارائه‌دهندگان خدمات محلی آفلاین است.


مقاله مرتبط: ۵ توصیه اولیه برای پول درآوردن از فضای آنلاین

فروش اطلاعات به صورت آنلاین

مدل های کسب و کار اینترنتی - فروش محصولات اطلاعاتی

فروش اطلاعات: معمولا طراحان مرتبط با سبک زندگی و بازاریابان اینترنتی، این مدل کسب و کار را انتخاب می‌کنند. به‌طور معمول، در زمان فروش محصولات یا خدمات، تنگنایی به وجود می‌آید؛ اغلب صاحبان کسب و کار، حداکثر تا میزان محدودی فروش دارند و بدون ایجاد تغییر در کسب و کارشان (از طریق استخدام کارکنان بیشتر، خرید تجهیزات بیشتر و غیره) نمی‌توانند میزان فروش خود را افزایش دهند، ولی در مورد محصولات اطلاعاتی، چنین محدودیتی وجود ندارد و تنها عامل محدودکننده‌ی میزان فروش، ظرفیت سرور میزبان وب شماست (یعنی حجم اطلاعاتی که می‌توانید در وب‌سایت خود نمایش بدهید و تعداد کاربرانی که می‌توانند از وب‌سایت شما بازدید کنند).

در این روش، محصولات منحصرا به صورت الکترونیکی و خودکار عرضه می‌شوند. پرداخت‌ها و صدور صورت‌حساب‌ها نیز به صورت خودکار و توسط سبد خرید و دروازه‌ی پرداخت انجام می‌شود و محدودیتی در تعداد تراکنش‌هایی که در طول شبانه‌روز پردازش می‌شود، وجود ندارد.

فروش اطلاعات را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:

۱. فروش اطلاعات قابل دانلود: رایج‌ترین محصول قابل دانلود، کتاب الکترونیک است و در قیمت‌های گوناگونی عرضه می‌شود. سایر محصولات قابل دانلود، شامل فایل‌های صوتی (MP3)، ویدئویی (MP4) و متنی است. معمولا در دوره‌های آموزشی که قیمت‌های بالاتری دارند، ترکیبی از فایل‌های پی‌دی‌اف و صوتی و ویدئویی ارائه می‌شود.

۲. دریافت حق عضویت در وب‌سایت‌ها: برخی وب‌سایت‌ها، خدماتی شامل امکان دسترسی به روزنامه، مجله یا مقالات را ارائه می‌دهند و برخی نیز وب‌سایت‌هایی کامل با فایل‌های ویدئویی و صوتی و انجمن‌هایی تعاملی هستند و برای استفاده از تمام خدمات آنها باید در آن وب‌سایت‌ها عضو شوید. این وب‌سایت‌ها معمولا به صورت ماهانه یا سالانه، مبلغی را به‌عنوان حق عضویت دریافت می‌کنند. گاهی این وب‌سایت‌ها به صورت خودکار، مقدار معینی مطلب و محتوا (مانند درس‌هایی از دوره‌ای آموزشی) را در طول دوره‌ی زمانی معینی به هر یک از اعضای جدید ارائه می‌دهند. هدف از این روشِ «قطره‌ای»، جلوگیری از غرق کردن مشترکان جدید با حجم زیادی از محتوا و وادار کردن آنها به پرداخت حق عضویت برای دوره‌ی زمانی طولانی‌تری است.

مزیت‌های فروش اینترنتی اطلاعات

مدلی که بسیاری از فروشندگان این خدمات آنلاین، برای ارائه‌ی اطلاعاتِ‌ مداوم از آن استفاده می‌کنند، مدلی از صدور صورت‌حساب‌های دوره‌ای است. با صدور صورت‌حساب‌های ماهانه یا سالانه، برای دستیابی به موفقیت، به تعداد بسیار کمتری از مشتریان نیاز خواهید داشت. در این مدل کسب و کار اینترنتی، پس از ایجاد محصول، برای تعمیر و نگهداری سیستم به زمان بسیار اندکی نیاز دارید. از آنجا که این مدل مقیاس‌پذیر است، به راحتی می‌توانید بدون مواجهه با دشواری‌های رایج در کسب و کارهای فروش محصولات و خدمات به تعداد زیادی از خریداران خدمات ارائه دهید.

اشکالات فروش اینترنتی اطلاعات

بیشتر فروشندگانِ اطلاعات در انتقال ارزش واقعی اطلاعاتی که به فروش می‌رسانند، با مشکل مواجه هستند؛ با وجود اطلاعات رایگان فراوانی که به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفته است، متقاعد کردن کاربران برای پرداخت بهای اطلاعات و محتوای شما کار دشواری است. علاوه بر آن، به‌راحتی می‌توان محتوای دیجیتالی را کپی و سرقت کرد؛ بنابراین باید به دنبال راهی برای حفاظت از محتوای خود و جلوگیری از سرقت آن باشید.


مقاله مرتبط: ۵ مهارت ضروری برای راه‌اندازی کسب و کار آنلاین

نکته‌ای در مورد فروش اینترنتی اطلاعات

مردم تمایلی ندارند برای اطلاعات قدیمی پولی بپردازند. در بیشتر موارد، مطالبی که ارا‌ئه می‌دهید باید مشکلی جاری و حل‌نشده را حل کند؛ بنابراین همیشه به بهترین روش برای انجام کارها فکر کنید. دانستن اینکه چگونه می‌توان کاری دشوار یا گیج‌کننده را انجام داد، مبنای خوبی برای تولید محصولی اطلاعاتی است. هرگز تصور نکنید مردم حاضرند برای اطلاعاتی که شبیه مطلبی معمولی است، پولی بپردازند. مطلب شما باید جامع و کامل باشد و مشکلی واقعی را حل کند.

آنچه هر کسب و کار اینترنتی به آن نیاز دارد

صرف‌نظر از اینکه چه مدل کسب و کار اینترنتی انتخاب می‌کنید، به یک استراتژی محتوا نیاز دارید. بدون داشتن محتوایی منسجم در وب‌سایت خود، هرگز نمی‌توانید ترافیک موتورهای جست‌وجو را به سایت خود جذب کنید و مشتریان بالقوه نیز به اطلاعاتی که برای انجام خریدی آگاهانه نیاز دارند، دست نخواهند یافت و احتمالا هرگز خریدی از شما نخواهند کرد.

 

مدل کسب و کار اینترنتی انتخابی شما چیست؟

مدل های کسب و کار اینترنتی

بیایید به مثال دستور پخت مایع ماکارونی خوشمزه برگردیم. چه مدل کسب و کاری را برای عرضه‌ی آن انتخاب خواهید کرد؟

فروش محصول: شما می‌توانید مایع ماکارونی خوشمزه‌ی خود را در حجم بالایی تولید، بسته‌بندی و انبار و به دوستداران ماکارونی در سراسر کشور ارسال کنید. می‌توانید محصول خود را در اندازه‌ها (یک‌نفره، خانواده، مهمانی)، مزه‌ها (با گوشت، ادویه‌دار، اُرگانیک) و سبک‌های گوناگون (فقط مایع ماکارونی، همراه با رشته‌های ماکارونی، همراه با مخلوط ادویه‌ی خشک) ارائه دهید. شما باید کارخانه‌ای راه‌اندازی کنید یا تولید محصول خود را به کارخانه‌ی دیگری بسپارید. در هر صورت، انجام این کارها هزینه‌بر است و باید به درگاه پرداخت اینترنتی، حمل‌کننده‌ی کالا، تولید، شکایات و مرجوعی کالا نیز فکر کنید.

فروش خدمات: دستور پخت ویژه‌ی شما می‌تواند در یک شرکت تهیه‌ی غذای ایتالیایی مورد استفاده قرار بگیرد یا می‌توانید با استفاده از وب‌سایتی که به صورت بروشوری برای کسب و کار تهیه‌ی غذای شما عمل می‌کند، برای آن بازاریابی کنید یا به رستوران‌ها، خدمات آموزش داخلی ارائه دهید. شاید هم بتوانید به افرادی که قصد دارند پخت ماکارونی اصیل و خوشمزه را یاد بگیرند، آموزش‌هایی ارائه دهید. راه‌اندازی چنین کسب و کاری، ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر از تولید محصول فیزیکی و واقعی است و متمایز کردن آنچه ارائه می‌دهید از طریق فروش خدمات، آسان‌تر است.

فروش محصول اطلاعاتی: این روش، ساده‌ترین (و بنابراین کم‌استرس‌ترین) گزینه است. می‌توانید کتاب الکترونیکی ساده‌ای بنویسید و در آن، روش پخت و مواد تشکیل‌دهنده‌ی مایع ماکارونی خود را توضیح دهید یا یک سایت عضویت آشپزی کامل راه‌اندازی و در آن از ویدئوها و انجمن‌های گفت‌وگوی اعضا استفاده کنید و با افزایش تعداد اعضای سایت، مطالب آموزشی موجود در آن را گسترش دهید.

 

منبع : چطور

چطور یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنیم

۲,۵۰۱ بازديد

یک روش چند مرحله‌ای وجود دارد که با پیروی کردن از آن، می‌توانید مطمئن باشید یک کسب و کار اینترنتی کوچک را با موفقیت راه‌اندازی کرده‌اید. من هزاران نفر را دیده‌ام که با پیروی از این روش کسب و کارهای موفقی راه‌‌انداخته و توسعه داده‌اند. پس با ما همراه باشید و برای راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی به توصیه‌های زیر توجه کنید.

 

  1. یک نیاز در بازار پیدا کنید و به آن پاسخ بدهید.
  2. برنامه‌ای برای تبلیغ و بازاریابی داشته باشید که فروش شما را افزایش بدهد.
  3. سایتی طراحی کنید که به راحتی بتوان از آن استفاده کرد.
  4. از موتور‌های جستجو برای جذب ترافیک به سایت‌تان استفاده کنید.
  5. به عنوان یک فرد متخصص برای خود اعتبار جمع کنید.
  6. مشتریان و مشترکین خود را از طریق ایمیل پیگیری کنید.
  7. با استفاده از تکنیک‌های بیش‌فروشی (upselling) و فروش بک‌اند (back-end) درآمد خود را افزایش دهید.

همه‌ی افراد، از یک کارآفرین تازه‌کار گرفته تا افراد باتجربه و خبره در این کار، می‌توانند از این فرآیند برای شروع یک کسب و کار سود ببرند.

گام ۱: یک نیاز در بازار پیدا کنید و به آن پاسخ بدهید

یک نیاز در بازار پیدا کنید و به آن پاسخ بدهید - کسب و کار اینترنتی

بیشتر افرادی که تازه کاری را شروع می‌کنند مرتکب این اشتباه می‌شوند که ابتدا به دنبال تولید محصول می‌روند و بعد به فکر بازاریابی برای آن می‌افتند.

برای اینکه شانس خود را برای موفقیت افزایش دهید، کار را با بازاریابی آغاز کنید. رمز کار این است که افرادی را پیدا کنید که به دنبال راه حلی برای یک مشکل هستند، اما پاسخ‌های چندانی پیدا نکرده‌اند. اینترنت این شیوه‌‌ی جستجوی بازار را آسان کرده است:

  • به انجمن‌های آنلاین مراجعه کنید تا ببینید مردم چه سوالاتی می‌پرسند و تلاش می‌کنند چه مشکلاتی را حل کنند.
  • در کلیدواژه‌ها جستجو کنید تا ببینید مردم چه کلیدواژه‌هایی را جستجو می‌کنند که برای آنها سایت‌ها و رقابت زیادی وجود ندارد.
  • به سایت رقیبان بالقوه‌ی خود مراجعه کنید. از کاری که آنها برای پاسخ‌گویی به نیازها انجام می‌دهند یادداشت‌برداری و آن را بررسی کنید. ممکن است از چیزی که شما یاد گرفته‌اید استفاده کنند و محصول مورد نیاز بازار را تولید کرده باشند، در این صورت ممکن است انجام همان کاری که آنها می‌کنند، بهتر از رقابت کردن باشد.
 

گام ۲: برنامه‌ای برای تبلیغ و بازاریابی داشته باشید که فروش شما را افزایش بدهد

رعایت موارد زیر، به شما اطمینان می‌دهد کسانی که از کسب و کار اینترنتی شما دیدن می‌کنند، از لحظه‌ی ورود تا زمان خرید، درگیر فرآیند فروش می‌شوند.

  1. با انتخاب تیتر‌های جذاب، مشتریان را به محصول‌تان بیشتر علاقه‌مند کنید.
  2. مشکلی که محصول شما آن را حل می‌کند، توضیح دهید.
  3. این اطمینان را ایجاد کنید که شما می‌توانید این مشکل را حل کنید.
  4. نظرات افرادی را که پیش از این از محصول شما استفاده کرده‌اند، در سایت اضافه کنید.
  5. قدری درباره‌ی محصول و اینکه چگونه به کاربران سود می‌رساند صحبت کنید.
  6. پیشنهاد ویژه‌ای به مشتریان بدهید.
  7. کیفیت محصول خود را تضمین کنید.
  8. این احساس را ایجاد کنید که استفاده از محصول شما ضروری است.
  9. از بازدیدکنندگان بخواهید که محصول شما خریداری کنند.

از طریق این فرآیند باید روی این موضوع تمرکز کنید که محصول یا خدمات شما چگونه می‌تواند به شکلی منحصر به فرد مشکل مردم را حل کند یا کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشد. مثل یک مشتری فکر کنید و بپرسید «این محصول یا سرویس چه فایده‌ای برای من دارد؟»

 

گام ۳: وب‌سایت خود را طراحی کنید

هنگامی که بازار و محصول خود را مشخص و فرآیند فروش‌تان را نهایی کردید، آماده‌ی طراحی سایتی برای کسب و کار کوچک‌تان هستید. حتما به خاطر داشته باشید که سایت را ساده طراحی کنید. شما کمتر از ۵ ثانیه زمان دارید تا توجه کسی را جلب کنید، در غیر این صورت آنها خواهند رفت و دیگر هرگز از سایت شما بازدید نمی‌کنند.

چند نکته‌ی بسیار مهم که حتما باید به یاد داشته باشید:

  • یکی دو فونت ساده بر روی پس‌زمینه‌ی سفید انتخاب کنید.
  • منوی سایت را ساده طراحی کنید.
  • از تصویر، صوت یا ویدئو فقط برای تقویت پیام‌تان استفاده کنید.
  • به افراد پیشنهاد عضویت بدهید. به این ترتیب می‌توانید آدرس ایمیل آنها را جمع کنید.
  • فرآیند خرید را ساده کنید، (بین انتخاب محصول و تائید پرداخت، حداکثر ۲ کلیک وجود داشته باشد)
  • وب‌سایت شما، مغازه‌ی آنلاین شماست، آن را به شکلی مشتری‌پسند طراحی کنید.
 

گام ۴: از موتور‌های جستجو برای جذب کردن خریداران به سایت‌تان استفاده کنید

از موتور‌های جستجو برای جذب کردن خریداران به سایت‌تان استفاده کنید - کسب و کار اینترنتی

 

تبلیغات با شیوه‌ی پرداخت به ازای کلیک آسان‌ترین راه برای جذب ترافیک به یک سایت جدید است. این کار در مقایسه با اینکه منتظر باشید که تا به طور طبیعی سایت شما ترافیک جذب کند، دو مزیت دارد. نخست اینکه تبلیغات به شیوه‌ی «پرداخت به ازای کلیک»، شما را فورا در صفحه‌ی جستجو نشان می‌دهد و دوم اینکه تبلیغات به شیوه‌ی پرداخت به ازای کلیک این امکان را به شما می‌دهد که کلیدواژه‌ها، تیتر‌ها، قیمت‌ها و رویکردهای فروش مختلفی را امتحان کنید. این شیوه نه تنها به شما کمک می‌کند که خیلی سریع ترافیک جذب کنید، بلکه شما می‌توانید شیوه‌های مختلف را بیازمایید و بهترین کلیدواژه‌ها را برای تبدیل بازدیدکننده به خریدار امتحان کنید. به این ترتیب شما می‌توانید کلیدواژه‌ها را در سایت پخش کنید، چرا که این کار به بهبود جایگاه شما در جستجوی طبیعی کمک می‌کند.

 

گام ۵: به عنوان یک فرد متخصص برای خود اعتبار جمع کنید

مردم از اینترنت برای به دست آوردن اطلاعات استفاده می‌کنند. این اطلاعات را به صورت رایگان در اختیار سایت‌های دیگر قرار دهید و ببینید که چگونه ترافیک بیشتری جذب می‌کنید و در موتورهای جستجو جایگاه بهتری پیدا می‌کنید. رمز موفقیت این است که همیشه لینک اطلاعات خوب را در سایت‌تان داشته باشید.

  • محتوای تخصصی مجانی در اختیار دیگران قرار دهید. مقاله، ویدئو یا هر محتوای دیگری را که برای دیگران مفید باشد، تولید کنید. این محتوا را در سایت‌های حاوی مقالات آنلاین و شبکه‌های اجتماعی قرار دهید.
  • بر روی محتواهای باارزش سایت‌تان، لینک ارسال برای دوستان را قرار دهید.
  • به یک فرد متخصص و فعال در انجمن‌های صنعتی و سایت‌های اجتماعی که جامعه‌ی هدف شما هستند، تبدیل شوید.

به این ترتیب شما خوانندگان جدیدی پیدا می‌کنید و حتی از آن بهتر، هر سایتی که محتوای شما را پخش کند به لینک‌های شما ارجاع داده خواهد شد. موتور‌های جستجو ارتباط برقرار کردن میان سایت‌های مرتبط را دوست دارند و جایگاه شما را در رتبه‌بندی جست‌وجو بهبود می‌بخشند.

 

گام ۶: از قدرت بازاریابی ایمیلی برای تبدیل بازدید‌کننده‌ها به مشتری استفاده کنید

استفاده از قدرت بازاریابی به وسیله‌ی ایمیل برای تبدیل بازدید‌کننده‌ها به مشتری - کسب و کار اینترنتی

هنگامی که فهرست ایمیل‌ها را تهیه کردید، شما یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های کسب و کار اینترنتی تان را ایجاد کرده‌اید. مشتریان و مشترکین شما این اجازه را به شما داده‌اند که برای آنها ایمیل بفرستید. این یعنی شما:

  • به آنها چیزی داده‌اید که به دنبال آن بوده‌اند.
  • یک رابطه‌ی پایدار با آنها شکل داده‌اید.
  • نتیجه‌ی این روش بازاریابی ۱۰۰ درصد قابل اندازه‌گیری است.
  • بازاریابی ایمیلی ارزان‌تر و مؤثر از بازاریابی چاپی، تلویزیونی و رادیویی است، چرا که بسیار هدفمند‌تر است.
  • هر کس که به سایت شما سر می‌زند و وارد فهرست شما می‌شود، فرد بسیار مشتاقی است و هیچ ابزاری بهتر از ایمیل برای پیگیری چنین افرادی وجود ندارد.

گام ۷:‌ از طریق تکنیک‌های بیش‌فروشی (upselling) و فروش بک‌اند (back-end) درآمد خود را افزایش دهید

یکی از مهمترین استراتژی‌ها در بازاریابی اینترنتی، ایجاد و توسعه‌ی ارزش طول عمر مشتری است. دست کم ۳۶ درصد کسانی که یکبار از شما خرید کرده‌اند در صورتی که پیگیر آنها باشید، دوباره از شما خرید خواهند کرد. نهایی کردن اولین خرید قطعا دشوارترین و پرهزینه‌ترین بخش کار شما خواهد بود. در نتیجه از فروش بک‌اند و آپ‌سلینگ برای وادار کردن آنها به خرید دوباره استفاده کنید. این دو روش شامل تکنیک‌های زیر می‌شوند:

  • محصولاتی را به آنها پیشنهاد دهید که خرید اصلی آنها را کامل می‌کند.
  • برای آنها کوپن‌های وفاداری الکترونیک بفرستید تا بتوانند در خرید بعدی از آنها استفاده کنند.
  • بعد از خریدشان در صفحه‌ی سپاسگزاری، محصولات مرتبط با خریدشان را قرار دهید.
  • به مشتریان‌تان به خاطر وفاداری‌شان پاداش بدهید و ببینید که چگونه آنها وفادار‌تر می‌شوند.

اینترنت بسیار سریع تغییر می‌کند به طوری که ۱ سال در فضای آنلاین معادل با چیزی حدود ۵ سال در دنیای واقعی است. اما اصول مربوط به چگونگی راه‌ اندازی و توسعه‌ی یک کسب و کار اینترنتی موفق اصلا تغییر نکرده ‌است. اگر درست در ابتدای راه شروع یک کسب و کار اینترنتی هستید، حتما از این مراحل پیروی کنید. اگر مدتی است که کار را شروع کرده‌اید، یک بازبینی سریع انجام دهید و بررسی کنید که آیا مرحله‌ای هست که از قلم افتاده باشد یا اصلا به سراغ آن نرفته باشید. دقت داشته باشید که نمی‌توانید از ابتدا مسیر را اشتباه بروید.

 

منبع : چطور

ایده‌هایی برای راه اندازی کسب‌ و‌ کار آنلاین

۲,۵۵۰ بازديد

اگر به راه‌اندازی کسب‌و‌کار آنلاین علاقه‌مند هستید هیچ زمانی بهتر از الان مناسب این کار نبوده‌ است. در دنیای دیجیتال امروز هنوز هم فرصت‌هایی هستند که اشباع نشده باشند.

 
 

عصر حاضر دوران شکوفایی استارتاپ‌ها است. رشد روز‌افزون رسانه‌های آنلاین محدودیت‌های ما را کاهش داده‌ است. در واقع ما در زمانی زندگی می‌کنیم که فرصت‌ها و پتانسیل‌هایی برای رشد تجاری در مقیاسی که تا به حال تجربه نشده، در اختیارمان قرار گرفته است. به لطف ظهور اینترنت و گوشی‌های هوشمند، حجم تجارت آنلاین رشد بسیار زیادی تجربه کرده است.

اگر ایده‌ای به ذهنتان نمی‌رسد بسیار مهم است که بدانید چه فرصت‌هایی تا به حال خالی مانده‌اند. در جامعه‌ای که هر کسب‌وکاری به سمت خدمات آنلاین سوق ‌پیدا کرده‌، مسلما رقابت در هر زمینه‌ای بسیار سخت شده است؛ اما هم‌چنان فرصت‌های بسیاری کشف نشده‌اند. شاید با وجود شرکت‌هایی مانند آمازون که همه‌ی منافع تجارت آنلاین را درو می‌کند، بسیاری از افراد امید خود را از دست بدهند؛ اما فرصت رشد در هر زمینه‌ای بسیار گسترده است.

در گزارش اتحادیه‌ی خرده‌فروشی ملی آمریکا برآورد شده است که تجارت خرده‌فروشی سهمی در حدود ۳.۷ درصد تا ۴.۲ درصد از نرخ رشد سالیانه داشته باشد. این اتحادیه تخمین زده است که نرخ فروش‌های غیر فروشگاهی، ۳ تا ۴ برابر این مقدار باشد. فروش سنتی هنوز هم بازار قابل توجهی دارد؛ اما انتظار می‌رود نهایت رشدی در حدود ۲.۸ درصد داشته باشد. واضح است که بیشترین وزنه‌ی این نرخ رشد، بازار گوشی‌های هوشمند است.

نرخ رشد تجارت

این اطلاعات پتانسیل بالقوه‌ی تجارت آنلاین را نشان می‌دهد. اگر چه اینترنت آن‌طور که باید و شاید همه‌گیر نشده است؛ اما امکاناتی مانند تحویل فوری کالا‌ به وسیله‌ی پهپاد یا فناوری‌هایی مانند چاپ سه‌بعدی و واقعیت مجازی در نهایت باعث رکود بازار‌های سنتی و رشد و توسعه‌ی همه‌ی کسب‌و‌کار‌ها خواهد شد. 

اما سؤال این است که چگونه با افزایش روز به روز هزینه‌ها بتوانیم در فضای مجازی گلیم خود را از آب بیرون بکشیم. در این مطلب راه‌اندازی استارتاپ را چه به عنوان شغل جانبی در نظر داشته باشید چه شغل اصلی، فرصت‌هایی به شما معرفی می‌کنیم که هنوز اشباع نشده‌اند.

چگونه کسب‌و‌کار آنلاین را شروع کنیم

با تعدد بیش از حد مجوزها و محدودیت‌های قانونی و غیر‌ قانونی، راه‌اندازی تجارت آنلاین کمی دست‌وپا‌گیر شده است. اما تدبیر شما در این موانع است که شما را کارآفرین می‌کند. قبل از شروع کار، با یک وکیل یا حساب‌دار مشورت کنید و وقتی که مجاب شدید، با قدرت تمام خود را وقف کار کنید.

یکی از مزیت‌های اینترنت این است که شما می‌توانید حتی با سرمایه‌ی اندک تجارت موفقی راه‌ بیندازید و از فضای آنلاین کسب درآمد از اینترنت کنید. هر چه با جزئیات و پیچیدگی‌های بازاریابی آنلاین آشنایی داشته یا در شبکه‌های اجتماعی مهارت داشته باشید، احتمال موفقیت شما بیشتر است؛ البته برای شروع لازم نیست در امور ذکرشده خبره باشید.

مانند هر شغلی در این دنیا شما همچنان به زمان یا سرمایه زیاد نیاز دارید. اگر هر ۲ را داشته باشید واضح است که بازی را برده‌اید. بسیاری از مردم محدودیت بیشتری در منابع مالی نسبت به زمان دارند. با در نظر گرفتن این که زمان محدودی در اختیار داریم، استفاده‌ی درست از زمان و مدیریت آن برای موفقیت بسیار حیاتی است.

چت بات

۱- راه‌اندازی چت‌بات

به لطف حضور تمام‌‌وقت ما در اپلیکیشن‌های ارتباطی مانند فیسبوک و تلگرام، رشد چت‌بات‌ها به‌وضوح قابل مشاهده است. ما به چت کردن با خانواده و دوستان در شبکه‌های اجتماعی بسیار عادت کرده‌ایم. به همین دلیل است که چت‌بات‌های هوشمند مرزهای جدید‌ی برای تجارت تعریف کرده‌اند.

واضح است که با ادغام شدن چت‌بات‌ها در سرویس‌های پشتیبانی مشتریان، علاوه بر اتوماسیون کارهای تکراری دست‌و‌پا‌ گیر، رضایت مشتریان نیز افزایش خواهد یافت. مزایای آن‌ها در سایر جنبه‌های تجارت نیز بر همگان روشن شده است. همه‌ی طیف‌های تجاری به‌صورت گسترده‌ای به استفاده از انواع چت‌بات‌ها علاقه نشان داده‌اند. پلتفرم‌هایی مانند مینی‌چت و چتی‌ پیپل و بسیاری دیگر با رفع دردسر‌های راه‌اندازی چت‌بات انحصاری برای استارتاپ‌ها، رشد قابل ملاحظه‌ای به دست آور‌د‌ه‌اند. 

تشبیه چت‌بات به معدن طلا چندان اغراق‌آمیز به نظر نمی‌رسد. بسیاری از مردم سعی می‌کنند از این سیستم در تجارت خودشان بهره‌ ببرند تا بسیاری از کارهای فزایند‌ه‌ی فروش و بازاریابی، به‌صورت خودکار انجام شود. اگر چه مانند تب طلای کالیفرنیا سود اصلی نصیب کسانی خواهد شد که بیل و کلنگ می‌فروشند؛ اما چرا چت‌بات اختصاصی تجارت خودتان را راه‌اندازی نمی‌کنید. به یقین این کار زحمت و تلاش فراوانی نیاز دارد اما ارزشش را دارد.

محصولات پکی

۲- فروش پک محصولات

فروش محصولات پک‌شده ایده‌ی جدیدی نیست و از سال‌ها قبل وجود داشته است. اما رشد روز‌افزون اینترنت باعث شده است که این ایده‌های قدیمی در فضای مجازی مجالی برای عرض اندام داشته باشند. پک محصولات، لوازم و ابزارهای مورد نیاز همگان است که با قیمتی کمتر از خرید تک‌تک آن‌ها در اختیار مشتری قرار می‌گیرد. کلاپ دالر شیو یکی از شرکت‌هایی است که در این زمینه فعالیت دارد.

 این شرکت در سال ۲۰۱۱ توسط میشاییل دوبین بنیان‌گذاری و بعد‌ها به قیمت میلیاردها دلار فروخته شد. ابتکار عمل آن استفاده از ویدیو‌های بازاریابی ویروسی بود. اگر از جنبه‌های بازاریابی به آن نگاه کنیم به هوشمندی کار دوبین پی خواهیم برد. مانند سایر فروشندگان، محصولات پکی این شرکت نیز آیتم‌های پایه‌ای برای سفارش داشت. وقتی شما سفارش خود را انجام می‌دادید، با تبلیغاتی به سمت خرید جنس های گران‌تر با تخفیف‌های ویژه هدایت می‌شدید؛ در واقع سود بیشتر، شما را وسوسه‌ به خرید بیشتر می‌کرد. شناخت دوبین از بازار و توانایی‌های وی برای خلق تجارت آنلاین با پتانسیل رشد بالا، او را تبدیل به نمادی در این زمینه تبدیل کرد.

برای رشد در این زمینه احتیاجی نیست به مافیا وصل باشید. احتمالا با وب‌سایت‌های داخلی و خارجی که اساسا برای کمک به اتصال خریداران و فروشندگان این محصولات ایجاد شده است، آشنایی دارید. می‌توانید از آن‌ها برای شروع کسب و کار خود استفاده کنید.

در این صنعت، شرکت‌هایی مانند گریز، بلوآپرون، فب‌فیت فان و لتوت رشد بسیار سریعی داشته‌اند. مؤسسه‌ی بسته‌بندیشور تخمین زده بود که در سال ۲۰۱۶ حدد ۲۱.۳ میلیون سایت فروش محصولات پکی وجود داشت. درحالی‌که در سال ۲۰۱۳ این رقم ۷۰۰ هزار بود که رشدی ۳۰۰۰ درصدی را نشان می‌دهد. یکی از مؤسسان این سایت‌ها در سن ۴۰ سالگی، درآمد ماهیانه‌ی ۷۸ هزار دلاری دارد!

شبکه ی تبلیغات

۳- شبکه‌ی تبلیغاتی

در رقابت شدید بازاریابی امروزه اگر ندانید چگونه ترافیک کاربران را به نفع خودتان مدیریت و بهینه‌سازی کنید، لازم است این کار را به افراد واجد شرایط واگذار کنید. حقیقت این است که تبلیغات پولی پیچیدگی‌های خاصی دارد. درک مسائلی مانند هدف‌گیری مشتریان، تعریف بازار هدف، تب و رکود بازار برای همگان امکان‌پذیر نیست. 

اگر شما با ترفند‌های تبلیغات آنلاین آشنایی کامل داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید شبکه‌ی تبلیغاتی خودتان را راه‌اندازی کنید. با در نظر گرفتن رشد تبلیغات آنلاین به‌واسطه‌ی قدم نهادن غول‌های تکنولوژی مانند فیسبوک و گوگل واینستاگرام و آن‌هایی که بعدا خواهند آمد، ماهی‌گیری در این دریا‌ی گل‌آلود سود سرشاری نصیبتان خواهد کرد.

با نگاهی به آمار و گزارش‌های ایمارکت، گردش مالی تبلیغات آنلاین از ۸۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ تا ۱۲۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱، رشدی ۲ برابری خواهد داشت. در سال ۲۰۱۶ برای اولین بار تبلیغات آنلاین از تبلیغات تلویزیونی پیشی گرفت و این فاصله در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۰ میلیارد دلار شد.

 با این که اینترنت هنوز در دوران پیش از بلوغ خود به سر می‌برد، ولی واقعیت محض رشد بیش از پیش تبلیغات آنلاین است. هر چه در این صنعت زودتر سرمایه‌گذاری کنید بهتر خواهید توانست پایه‌های تجارت آنلاین خود را محکم کنید. در این زمینه بسیار مطالعه کنید و همه‌ی فوت‌و‌فن‌های بازاریابی در پلتفرم‌هایی مانند گوگل و فیسبوک را یاد بگیرید. آموزش‌هایی پیدا کنید و از امکانات رایگان در دسترس برای حرفه‌ای‌تر شدن در این زمینه استفاده کنید.

سئو

۴- سئو

بهینه‌سازی برای موتور‌های جستجو موضوعی است که در سال‌های اخیر بسیار به آن پرداخته شده است. درحالی‌که آگهی‌های تجاری با نرخ سرسام‌آوری رشد می‌کنند، توانایی برای دیده شدن لیست جستجو‌ها در موتورهای جستجو مانند گوگل، نه‌تنها مزیتی رقابتی بلکه بسیار سودآور است.

وقتی موضوع کلید‌واژه‌ها‌ی جستجو مطرح می‌شود، واقعیت این است که حدود ۴۰ درصد افراد به بالاترین نتیجه‌ی جستجو کلیک می‌کنند. نتایج نشان داده‌شده در صفحه‌ی اول، ۹۱ درصد بازدیدها را به خود اختصاص می‌دهند. ظاهر شدن در صفحه‌ی اول موتور‌های جستجو، مزیت مورد علاقه‌ی همه‌ی مشاوران بازاریابی است.

هرچه اینترنت رشد می‌کند و بزرگ‌تر می شود، سئو نه‌تنها رقابتی‌تر می‌شود بلکه فرصت‌های شغلی آن بسیار وسوسه‌کننده‌تر می‌شوند. اگر بدانید چه باید بکنید، به‌آسانی می‌توانید در این صنعت سرمایه‌گذاری کنید. البته قرار نیست فقط به مشتریان خدمات بدهید. تسلط در این زمینه برای کسب‌و‌کار خودتان نیز بسیار مفید خواهد بود.

کرایه ی مکان برای تعطیلات

 ۵- کرایه‌ی آنلاین محل اسکان

تجارت کرایه‌ی مکان بسیار پررونق است. با این‌که اشاره به آن ممکن است ذهنتان را سمت شرکت‌های میلیارد دلاری مانند ایر بی‌ان‌بی و هوم‌وی ببرد، اما کسب‌و‌کار‌های کوچکی مانند اینوایتد‌هوم یا لکسوری ریترت و سایر موارد توانسته‌اند در این بازار جای پایی برای خود باز کنند. در سیستم کرایه‌ی منزل بنگاه‌ها حدود ۱۰ تا ۴۰ درصد مبلغ را برحسب نرخ و شرایط کرایه به‌عنوان کارمزد می‌گیرند.

راه‌اندازی و توسعه‌ی سیستم اجاره‌ی مکان احتیاج به دانش‌های نرم‌افزاری کلیدی برای کمک به سازماندهی امور با افزایش رزرو‌ دارد. اما اگر به‌دقت نگاه کنید، خواهید دید این کار یکی از بهترین کسب‌وکار‌های آنلاینی است که می‌توانید راه‌اندازی کنید. البته به‌صورت سنتی نیز می‌توانید به این کار بپردازید، ولی هر چه از زیرساخت‌های مجازی بیشتر بهره ببرید، دست بالاتر خواهید داشت.

اگر به صنعت توریست علاقه‌مند هستید و در شهری گردش‌پذیر زندگی می‌کنید، فعالیت در این حرفه به‌سرعت شما را پولدار خواهد کرد. شرکت‌هایی مانند لاجیکس، لاجیفای و ۳۶۵ ویلاس راهکار‌هایی برای ساخت و مدیریت سیستم کرایه‌ مکان اختصاصی ارائه می‌دهند.

وبینار

۶- سمینار آنلاین

اگر اید‌ه‌ی قابل عرضه‌ای دارید، بهتر است به راه‌اندازی سمینار آنلاین یا وبینار بیندیشید. وبینار یکی از بهترین راه‌ حل‌ها برای فروش محصولات است. حتی لازم نیست جنس خودتان را داشته باشید. جیسون فلادلین، بنیان‌گذار شرکت راپید کورو، از طریق وبینار فروش ۱۰۰ میلیون دلاری به دست آورده است که تأثیر این سیستم در بازاریابی و فروش را نشان می‌دهد.

وبینار‌ها مشتریان درگیرشده‌ای را برای شما پیدا می‌کنند که کاملا مشتاق هستند تا هر آن‌چه به آن‌ها پیشنهاد بدهید، خریداری کنند. بهترین روش برای راه‌اندازی تجارت وبینار این است که محصولی پیدا کنید که از آن شناخت داشته باشید و بتوانید از آن  تعریف و تمجید کنید؛ سپس یک سمینار معرفی محصول عالی بسازید. این سیستم بازاریابی توسط فلادلین متولد شد و گسترش آن به بازار‌های جهانی به‌وسیله‌ی راسل برونسون بود. برونسون حتی نرم‌افزاری به نام فانل اسکریپت تولید کرده است که به‌صورت مختصر و مفید همه‌ی ابزار‌های ساخت وبینار موفق را دارد.

در هر مسیری که هستید؛ چه صاحب یک شرکت تجاری باشید چه فقط یک محصول را تبلیغ کنید، از بهترین پلتفرم‌های این حوزه مانند گوتوو، وبینار یا وبینارجم غافل نشوید.

مشاور تجاری

 ۷- مشاوره‌ی بازرگانی

مشاوره‌ی بازرگانی یکی از سودآورترین مشاغلی است که می‌تواند به شما دسترسی به تجارتی بزرگ‌تر و شبکه‌ای از تاجرانی که دنبال توسعه‌ی تجارتشان هستند بدهد. اگر شما در تجارتی مهارت یا از بازاری درک عمیق دارید، مشاور‌ه‌ی تجاری سود زیادی به همراه دارد.

درحالی‌که عده‌ی زیادی پشت سر هم شکست می‌خورند، افرادی مانند فرانک کرن یا آنتونی رابینز به دنیای تجارت تسلط کاملی پیدا کرده‌اند. بهترین روش برای به دست گرفتن این صنعت، ارائه‌ی راهکارهای ارزش‌آفرین است که به دنبال آن شرکت‌ها برای جذب شما سرودست خواهند شکست. الیور تالامایان، یکی دیگر از رهبران موفق تجاری، این روش را به‌عنوان استراتژی اصلی برای جذب مشتریان و بازار بیشتر به کار برد. شما باید ابتدا وضعیت شرکت را تحلیل کنید و بدانید در کجای دنیای تجارت قرار دارد؛ سپس مقصد را درک کنید و برای هدفی که می‌خواهید به آن برسید، راهکاری مناسب ارائه دهید.

درک و اجرای موفق استراتژی درست، رمز موفقیت است. شما باید به خودتان و کاری که می خواهید انجام دهید ایمان داشته باشید، سپس باید بتوانید با واقعیت های جامعه تعامل پیدا کنید. اگر می‌خواهید مشاور بازرگانی معروفی شوید، ابتدا باید نتایج تحسین‌کننده‌ای به‌عنوان رزومه داشته باشید. خرسندی افراد از نتایج حاصله تبلیغ کار شما خواهد بود و به‌مرور می توانید قیمت مشاوره‌ی خودتان را بالا ببرید. برانسون قبل از راه‌اندازی بنگاه مشاوره‌ی خود، ابتدا به رشد شرکت‌درو کانول کمک کرد و این شرکت را از یک خرده‌پا به شرکت میلیون دلاری تبدیل کرد. بعد از این موفقیت، او قادر بود مشتریان بزرگ‌تری به دست آورد.

 

منبع : زومیت

۵ ابزار رایگان در بازاریابی اینترنتی

۲,۵۶۶ بازديد

اگر مالک یا مدیر یک سایت هستید حتما از این ۵ ابزار استفاده کنید تا بازده بازاریابی اینترنتی خود را افزایش دهید. من به عنوان مدیر وب سایت مدیرسبز از این پنج ابزار برای ارزیابی عملکرد سایت استفاده می‌کنم.

 

۱.Alexa Toolbar
سایت alexa.com سایت بسیار معروفی است که تمام سایت‌های دنیا را بر حسب ترافیک و تعداد بازدید رتبه‌بندی می‌کند. هرچه رتبه شما در سایت آلکسا عدد کوچکتری باشد، موفقیت بیشتر شما را نشان می‌دهد. اگر رتبه آلکسای شما ۱۰۰۰ باشد یعنی ۹۹۹ سایت وجود دارند که ترافیک و بازدیدی بیشتر از سایت شما دارند.

تولبار آلکسا یکی از ابزارهای ضروری یک بازاریاب اینترنتی است. این افزونه بر کروم، فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر نصب می‌شود و در نوار بالای مرورگر دکمه‌ای را اضافه می‌کند که با کلیک بر دکمه می‌توان بلافاصله رتبه سایت در حال بازدید و مشخصات مهم دیگر آن سایت را دید.

برای نصب ابزار آلکسا کافی است در گوگل عبارت Alexa toolbar  را جستجو کنید و آن را بر مرورگر خود نصب کنید.

 

۲. GTMetrix.com
در دنیای بازاریابی اینترنتی سرعت یک سایت عامل بسیار مهمی در موفقیت سایت محسوب می‌شود. سایت آمازون گزارشی منتشر کرد که نشان می‌دهد هرگاه سرعت باز شدن سایتش ۱۰۰ میلی‌ثانیه (یک‌دهم ثانیه) کاهش می‌یابد، فروش سایت ۱ درصد افت می‌کند. اگر سایت شما دارای فروشگاه آنلاین است، سرعت اهمیتی کلیدی در فروش شما دارد.

این سایت معروفترین منبع وب‌مسترها و صاحبان سایت برای بررسی سرعت سایتشان است. شما با مراجعه به gtmetrix.com  و وارد کردن آدرس سایت خود می‌توانید امتیاز سرعت سایت خود را در کمتر از یک دقیقه ببینید و گزارش کامل و رایگانی دریافت کنید که شامل توصیه‌های لازم برای افزایش سرعت سایت شما است.

این مطلب را از دست ندهید:  چگونه بفهمیم بازدیدکنندگان سایت ما دقیقا چه می‌کنند!؟

سریع‌ترین سایت امتیاز ۱۰۰ را به خود اختصاص می‌دهد و هرچه امتیاز کمتری بگیرید سرعت سایت شما کم است و با مشکلاتی مواجه است.

این سایت همچنین میانگین سرعت سایت‌ها را نشان می‌دهد و به راحتی می‌توانید ببنید سرعت سایت شما نسبت به میانگین چگونه است. شاید یکی از عادت‌های خوب بازاریاب اینترنتی کنترل هفتگی سرعت سایت به کمک این ابزار قدرتمند باشد.

 

۳. keywordtool.io
ابزار سوم سایتی به نام keywordtool.io  است. این سایت به شما کمک می‌کند تا ببینید کدام کلیدواژه‌ها در جتسجو طرفدار بیشتری دارد یا محبوب‌تر است. کافی است یک کلمه کلیدی وارد کنید تا این سایت تمام عبارت‌های مرتبطی را معرفی کند که توسط جستجوکنندگان زیاد استفاده می‌شود.

این سایت علاوه بر نمایش کلمات پرطرفدار در جستجوی گوگل، همان کلمه را در موتورهای جستجوی دیگر و همچنین یوتیوب تحلیل می‌کند و به شما کمک می‌کند تا بدانید کدام موضوعات در حوزه فعالیت شما پرطرفدارتر است.

این ابزار کمک بسیار ارزشمندی برای بهینه‌سازی سایت شما محسوب می‌شود. همچنین نشان می‌دهد بر کدام موضوعات کار کنید و چه مطالبی منتشر کنید تا با استقبال بیشتری مواجه شود. البته امکانات حرفه‌ای این سایت پولی است، ولی با همان اطلاعات رایگان هم می‌توانید بینش بسیار ارزشمندی کسب کنید.

 

۴. woorank.com
اگر می‌خواهید سایت شما در کلمات کلیدی مهم در اولین نتایج جستجوی گوگل قرار گیرد، این سایت بهترین مشاور شما در این زمینه است. این ابزار قدرتمند سایت شما را در چند ثانیه تحلیل می‌کند و گزارشی مفصل از وضعیت سایت شما اراده می‌دهد تا بدانید از لحاظ موتورهای جستجویی مانند گوگل در چه شرایطی هستید و چه کارهایی باید انجام دهید تا در اولین نتایج قرار گیرید.

این مطلب را از دست ندهید:  قدم اول در راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی

گزارش رایگان این سایت معادل گزارش چند میلیون تومانی بسیاری از شرکت‌هایی است که در زمینه تحلیل سئوی سایت فعالیت می‌کنند. این ابزار فوق‌العاده را از دست ندهید.

 

۵. trends.google.com
فرض کنید کارتان فروش دوچرخه است. آیا برایتان جالب نیست بدانید جستجوی واژه «دوچرخه» در اینترنت رو به رشد است یا رو به افت؟ آیا می‌دانید از کدام‌های شهرهای ایران بیشترین جستجوی واژه «دوچرخه» انجام می‌شود؟ این ابزار گوگل به تمام صاحبان کسب‌و‌کار و به خصوص بازاریابان اینترنتی کمک بسیار زیادی می‌کند. به کمک این ابزار حتی می‌توانید ببینید در کدام ماه‌ها یا فصل‌های سال جستجوی یک کلمه خاص بیشتر می‌شود.
با این ابزار گوگل همچنین می‌توانید دو کلمه را از نظر حجم جستجو باهم مقایسه کنید و ببینید کدام بیشتر جستجو می‌شود و نمودار آن را در یک بازه زمانی ببینید. فرض کنید کارتان فروش دوچرخه و تردمیل است. با یک جستجوی ساده می‌توانید ببینید کدام در اینترنت پرطرفدارتر است.

منبع: مدیر سبز